دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن اسفند 93

دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

The 2nd National Congress of Milk Safety from Production to Consumption and Its Role in Human Nutrition

دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۹۳ تا ۴ اسفند ۱۳۹۳ توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.


اهداف همایش:

-ارتقا سطح علمی شرکت کنندگان 
-آشنایی با فن آوری های جدید در صنعت شیر 
-ارتقا سطح کیفی تغذیه جامعه

 

محورهای همایش:

  اهمیت و جایگاه تغذیه ای شیر

 -   نقش مصرف شیر در سلامت

-   اصلاح الگوی مصرف شیر

-    غنی سازی شیر

  کنترل کیفیت، بهداشت و سلامت شیر

 -   تقلبات

 -   آلاینده های شیمیایی و میکروبی ( فلزات سنگین،آفلاتوکسین M1 ، ملامین، آنتی بیوتیک ها و ...)  

 شیر خام و اهمیت آن

-   منابع آلودگی شیر خام

-  بیماریهای منتقله از شیر خام

- روش های کاهش آلودگی

  مدیریت و تکنولوژی

-برچسب گذاری(لیبلینگ) شیر ، شیرهای طعم دار و اسانس دار 

-  روش های نوین فن آوری در صنعت شیر

-  کاربرد تکنیک های مدرن در کاهش آلودگی و افزایش زمان ماندگاری

- روش های نوین در بسته بندی

- محصولات جدید

-  تولید و عرضه شیر



مقالات پذیرش شده در دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن